Energie uit de wijk, samen opgewekt

Voor iedereen betaalbaar

We werken momenteel aan de volgende zonnedaken

Kindcentrum Ontdekrijk

Op deze basisschool van Stichting BLICK op Onderwijs zijn eind maart 2022 in totaal 213 zonnepanelen geplaatst. 38 Inwoners van het postcodegebied 2902 t/m 2907 hebben meegedaan. Als lid koop je participaties en daarmee een deel van de zonne-installatie. De opgewekte stroom verkopen we aan een energieleverancier en met subsidie van de overheid kunnen we 15 jaar lang een aantrekkelijk rendement uitkeren aan de leden. In ongeveer 10 jaar is je investering terugverdiend en na 15 jaar heb je circa 4% rendement opgebouwd. Mooi toch?

Lid worden kost € 5,- per jaar.

Daar dit project gerealiseerd is kan men hiervoor niet meer inschrijven.

U kunt al wel alvast voor-inschrijven voor OBS de Catamaran onderaan deze pagina.

Belangrijke informatie is te vinden in de Brochure (waarin wij informatie geven over wat het project zonnedak Ontdekrijk voor jou te bieden heeft), de Aanpassing van het aanbod (actualisatie van de cijfers), de melding bij de Autoriteit Financiële Markten, het Participatiereglement (waarin de spelregels staan) en de Ledenovereenkomst (waarin de afspraken worden vastgelegd).

De statuten van ZonKracht Capelle vind je hier.

OBS de Catamaran

Verder zijn we bezig met de ontwikkeling van zonnedak OBS de Catamaran. Dit is ook een basisschool van Stichting BLICK op Onderwijs. In 2022 wordt het dak van deze school aangepast. De ontwikkeling van dit zonnedak verwachten we direct daarna te kunnen starten. Geïnteresseerden kunnen hieronder voor-intekenen op dit project.

Zonnepanelen op dak Kindcentrum Ontdekrijk

U kunt hier voor-inteken

op project:

“Zonnedak OBS de Catamaran”

Door het voor-intekenen krijgt u straks voorrang bij de inschrijving

Voorinschrijven zonnedak OBS de Catamaran

  • Hidden

    Ik heb interesse in zonnedak OBS de Catamaran

    Laat hier uw gegevens achter
  • Alleen het getal
  • 4 cijfers en 2 letters zonder spatie
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
catamaran2
Lid van de coöperatie?

Doe je mee aan een project van de Zonkracht Capelle? Dan word je lid van de coöperatie. Wat houdt dat in? Coöperatie betekent dat alle leden samen eigenaar zijn en beslissingen nemen. Kortom, we zijn samen de baas. Wat doen we bijvoorbeeld met de winst? En zijn er andere zinvolle dingen die we kunnen doen op het gebied van verduurzaming? Om dat te bepalen komen de leden af en toe bij elkaar. Het is vooral erg leuk om op deze manier andere wijkbewoners te ontmoeten. En, niks moet, je bepaalt zelf hoe actief je bent bij de coöperatie.

Onze partners